И аз бих искал да благодаря на всички организатори и участници за положените плодотворни усилия да се получи едно събитие, което очаквам от година и половина. Хубавото е, че изложбата с всяка изминала година става с повече участващи модели и моделисти, при което конкуренцията значително се подобрява. Качеството на моделите при начинаещите и напредналите се покачва, като някъде дори достига академично ниво
Догодина пак
IX открита изложба на "Клуб стендов моделизъм - България"
-
-
- simo
- Член на клуб "Стендов Моделизъм България"
Re: IX открита изложба на "Клуб стендов моделизъм - България
Заетоста ми не ми позволи по-рано да отговоря на горното питане, за което се извинявам.Здравейте.
Получи се страхотна изложба,но искам да попитам нещо за класирането и оценяването.Участвах в категория В2,но при награждаването тя остъсваше.В нея бяха само 2 модела(MiG-23MF и TBF-1C Avenger),което според "ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗЛОЖБИТЕ НА КЛУБ "СТЕНДОВ МОДЕЛИЗЪМ БЪЛГАРИЯ"" е достатъчно условие да съществува тази категория и съответно да подлежи на оценяване.
Поздрави,Ангел Попов
Комисията по оценка на авиация взе решение да се обединят категории B1 и B2. Така моделите от двете категории бяха оценявани и класирани заедно. TBF-1C Avenger в тази ситуация зае престижната втора позиция.
Симеон Иванов (simo)
- simo
- Член на клуб "Стендов Моделизъм България"
Re: IX открита изложба на "Клуб стендов моделизъм - България
Записи на демонстрациите, проведени по време на изложбата са качени в сайта на клуба в страницата Мултимедия.
Симеон Иванов (simo)