Мащаб: Незнаен - прилича на 1/86
Производител: Ревел
Автор: Деница Воденичарска - дъщеря ми

Възраст на автора: 4 години и 6 месеца.
Модела се състои от 50 предварително боядисани части. Всичко е на щифтове както повечето изи китове. Сглобява се лесно - дъщеря ми се справи за два дни. Повечето детеайли се нуждаеха от допълнително почистване от леяци, така че малката се научи да работи с пила и шкурка

Подложката е мое дело - по специално дъската и изпарителя (онова дето прилича на ракета). Изработена е от монети от 2 стотинки, сламка, клечки за зъби, тел и тамийско маскировъчно тиксо.
Къщата на Люк е съвместно творение в съотношение 50/50

Пясъка тя си го събра, преся и нанесе върху основата, като използвахме лепило Ц200, за да фиксира.
Подарих й фигурите от моя модел, тъй като аз не мога да ги направя като хората, така че малката си ги боядиса както намери за добре.
Резултат:
Моето мнение за модела на Ревел - гола вода! Изи кит не купувайте! Подходящи са само и единствено за деца под 7 години!
Единствено радостта в очите на дъщеря ми е достатъчна утеха за потрошените 100 лв за "модела"
Заключение:
Като за първи модел, мисля че се справихме добре

Композицията ще вземе участие в изложбата на Клуб Стендов моделизъм България - 02 - 03.06.2012 - ПЖИ - София