Четвърта изложба на Клуба - 24 и 25 май 2008

Изложбите на клуба и не само
Заключено
Гост

Четвърта изложба на Клуба - 24 и 25 май 2008

Мнение от Гост »

Скъпи приятели и съмишленици,
На 24 и 25 май 2008 г. (събота и неделя), в Национален военно-исторически музей на ул."Черковна" 92, гр.София, ще се проведе Четвъртата открита изложба-конкурс на "Клуб стендов моделизъм - България". Ще има обособен тематичен раздел по случай годината на Руската федерация в Република България. Поканени са всички желаещи да споделят плодовете на своето хоби. Доведете и своите приятели. Подробната програма и информация за конкурса може да намерите в Раздела за изложби на сайта.
Нека направим пoредната наша хубава изложба.
Последно промяна от Гост на 16 Яну 2009, 11:29, променено общо 4 пъти.
Гост

Мнение от Гост »

Може би е рано за подобни въпроси, но ще ми се да зная отсега, ако разбира се е възможно следното:
След провелото се на 27.01.2008 г. събрание на клуба-организатор на изложението, бе обявено, че ще се въведе нова схема на оценяване. Конкретно ме интересува дали тази схема ще включва опипване, обарване и изобщо каквото и да било друго ръкоприкладство по отношение на представените модели от страна на журито, подобно на онова, на което бях свидетел по време на изложбата в Белград.
В случай, че този въпрос не е обсъждан, то бих помолил организаторите за изрично становище в разумен срок преди началото на изложението.
Гост

Мнение от Гост »

Здравеите! Интересува ме и двата дена ли ще се награждава или самопоследния ден? :?
Гост

Мнение от Гост »

Не знам кое те кара да мислиш, че ще се награждава и двата дни. Наградите се връчват последния ден, както е било на трите наши предходни изложби. Награждаването е само последен етап от оценката на представените модели :wink:
Гост

Мнение от Гост »

А нали може да се включиш в изложбата последния ден?
Гост

Мнение от Гост »

Може и в последната минута, стига да нямаш претенции, че комисията е нямала време да погледне модела :?
Гост

Мнение от Гост »

Сигурно ставам малко нахален, но сега се сетих да попитам, ще има ли раздел за деца?И благодаря!
Гост

Мнение от Гост »

Мунчо,не знам какво те кара да мислиш,че журито ще обарва и опипва моделите!Да,ще се оценяват по друга система-точкова,но чак пък да се маркират моделите с мазни петна от банички...едва ли.Журито в момента си върши работата по регламента,като станат готови ще ни осветлят тук във форума.Едно е сигурно-Белград епизод II,няма да има.

Ако живеете в провинцията и няма къде да нощувате в София,носете моделите си в неделя,но не по-късно от 11.00 ч.За останалите,условието е ясно,кога и до колко часа.
Гост

Мнение от Гост »

за сега не мога да потвърдя участие, но въпреки това ще изкажа мнение

1. мен не ме притеснява ако някой тръгне да ми обарва моделите. журито е съставено от доста опитни моделисти, които прекрасно знаят кое може и кое не бива.

2. основната идея на изложбата май не са наградите! състезателния, или конкурсния, момент от мероприятието е по-скоро страничен елемент. поне аз така разбирам нещата.
Гост

Мнение от Гост »

stefeca 96 написа:Сигурно ставам малко нахален, но сега се сетих да попитам, ще има ли раздел за деца?И благодаря!
Колега, преди да зададете всичките си въпроси, прочетохте ли условията и правилата на изложбите? Доколкото знам са публикувани и в сайта, и във форума и важат за всичките изложби, организирани от клуба.
Гост

Мнение от Гост »

Този път с брат ми ще участваме.
Гост

Мнение от Гост »

За съжаление аз няма да мога да участвам на тази изложба, защото тази година завършвам и ще кандидатствам и няма да имам време да подготвям модели... :(
Гост

Мнение от Гост »

Няма по-важно нещо от кандидатстването във ВУЗ.Затова си гледай уроците.Дори и да нямаш нови модели,ти си един от нас и ще дойдеш поне да ни видиш на познатото място. :wink:
Гост

Мнение от Гост »

Естествено че ще дойда, въпреки че на 24 ми е абитуриентския бал... :pidu:
Гост

Мнение от Гост »

Oстанах с впечатление че няма предвиден раздел за новобранци (разбирайте деца, юноши тинейджъри, а не приемащи се за такива). Нещо което ми се вижда не дотам добра идея. Четох с интерес мисля трезвия или поне отрезвяващ анализ на посещението в Унгария. Не мисля че в лабораторни условия може да се постигне качество - трябва да има масовост, от която да се отсее наистина качеството. Конкуренция му е майката както се казва. А новобранците сега са стресирани от възможността да им се смеят батковците примерно.
Заключено

Обратно към “Изложби / Exhibitions and Events”