Първия модел който правя от две или три години насам. Сглобката на този модел не е идеална и има доста напасване и запълване в областа около кокпита, а и към двигателя. Занимавах се да създам детайли с подръчни материали по колесниците и техните шахти, жалко, че на този самолет те са малко скрити за окото. Не съм купувал нещо допълнително освен българските декали които имах от много време и за съжаление се отделяха на ситни парченца, а и това, че сбърках омекотителя за декали и лепилото не беше забавно . За камуфлажа използвах цветове които ми бяха останали от Миг 21, има два цвята зелено които се преливат много, особенно след като го напръсках с лак но не мисля, че изглежда зле.
Привет
като за сглобен директно от кутията си е направо супер, имайки предвид че е и трумпетер
За стари декали, микроскейл имат чудна химия за запечатване, която не им позволява да се отделят на парченца.
Мисля че в хобикулт се намира. Ако не можеш да се сдобияш с нея, обикновен емайлов глос-лак на ревел върши същата работа,
като го нанесеш с четка върху тях
Поздрав