Не знам защо, но нещо коли ми се правят. Това Бугати е адски красиво и реших да не го бавя. Моделът излезе през ноември и е великолепен. Искаше ми се да е в 1/12, но поради цената от 650+ евра, реших да е в 1/43 хахахаха.
OK, този модел е великолепен! Това е най-добрия модел на MFH, който съм правил до сега - истинско удоволствие - всичко си пасва с минимални усилия, адски много детайли за такъв дребосък, просто вижте снимките

Опитвам се да направя и постовете полезни за някой, който може да пробва да направи такъв модел. Вчера направих рамата и задното окачване, всичко пасна отлично.
Днес почнах двигателя, сравнително малко части както се вижда на първата снимка. Почистих ги и след това разпробих всички места където се лепят и сглобяват часните. Това е една от особеностите на тези модели - сам трябва да си разпробити дупките, те само са маркирани

След това пробвах пасването на всички части една с друга, а след това и заедно. Частите могат внимателно да се изкривят и напаснат.
Боядисах тези, които имаха нужда от боя, като на маркучите на радиатора им добавих bare metal foil за стяги. За кабелите на свещите използвах 0,2мм дебела оловна тел, боядисана в жълто.
Накрая сглобих и залепих всичко към рамата. Сложих и първия декал - емблемата на радиатора

Утре продължавам с ауспуха

Ето и снимките: