Клуб "Стендов моделизъм - България" помогна на деца да сглобят първия си модел. Проявата беше организирана от National Geographic Kids съвместно с официалния вносител на Airfix. Ние бяхме поканени да покажем на децата как се сглобява и боядисва модел и да им помагаме. Беше изключително забавно за малките моделисти, техните родители и за нас. Накрая, от името на Клуба, участниците получиха грамоти за техният първи сглобен стендов модел и покани да участват на нашата изложба на 18 и 19 май като начинаещи. Повече за атмосферата можете да видите от снимките.
Да и аз много се забавлявах, а най-хубавото е че имаше изобилие от деца желаещи да сглобяват модели . Проявата протече много добре , но времето беше малко недостатъчно . При следващи такива мероприятия пак ще участвам.
Взе ми го от устата, дет` се вика.....
Но ми дойде малко нанагорно за копитото търкалянето по пода. Следващият път ще трябва да си нося рибарско столче.
какви времена дойдоха, да се радваме, че децата имат интерес и към нещо стоиностно. поклон момчета. пздрав и на спонсора. вярвам, че можем да ги променим. аз лично правя всичко, около мен децата да се опитват да творят.