Клуб "Стендов моделизъм - България" помогна на деца да сглобят първия си модел. Проявата беше организирана от National Geographic Kids съвместно с официалния вносител на Airfix. Ние бяхме поканени да покажем на децата как се сглобява и боядисва модел и да им помагаме. Беше изключително забавно за малките моделисти, техните родители и за нас. Накрая, от името на Клуба, участниците получиха грамоти за техният първи сглобен стендов модел и покани да участват на нашата изложба на 18 и 19 май като начинаещи. Повече за атмосферата можете да видите от снимките.
Голямото междучасие 13.01.2013
- Stenka
- Член на клуб "Стендов Моделизъм България"
Голямото междучасие 13.01.2013
Станислав Петков
- ivoka
Re: Голямото междучасие 13.01.2013
Да и аз много се забавлявах, а най-хубавото е че имаше изобилие от деца желаещи да сглобяват модели . Проявата протече много добре , но времето беше малко недостатъчно . При следващи такива мероприятия пак ще участвам.
Иво Атанасов
- Academica
- Обратна връзка:
Взе ми го от устата, дет` се вика.....
Но ми дойде малко нанагорно за копитото търкалянето по пода. Следващият път ще трябва да си нося рибарско столче.
Но ми дойде малко нанагорно за копитото търкалянето по пода. Следващият път ще трябва да си нося рибарско столче.
- Ivo hobby
Браво! Супер сте, давайте все така!
Даже не знаех, че има такава организация в България за деца.
Даже не знаех, че има такава организация в България за деца.
- valko-bg
-
какви времена дойдоха, да се радваме, че децата имат интерес и към нещо стоиностно. поклон момчета. пздрав и на спонсора. вярвам, че можем да ги променим. аз лично правя всичко, около мен децата да се опитват да творят.