Правила за писане във форума/ Rules

Правила във форума
Заключено
Аватар
Клуб Стендов Моделизъм България
Мнения: 16444
Регистриран на: 02 Яну 2012, 19:25

Правила за писане във форума/ Rules

Мнение от Клуб Стендов Моделизъм България »

Правила за писане във форума.

1. Във форума се пише на кирилица! Живеем в България и всеки пост на „шльокавица” ще бъде редактиран, а при повторна проява изтрит!
2. Придържайте се към темата, в която пишете. Излишно разводняване на дадена тема ще бъде премахнато!
3. Лични обиди и оскърбителни квалификации към други колеги от форума, както и такива по адрес на други подобни форуми не се допускат! Публикации, съдържащи подобен род „изцепки” ще се трият без предупреждение, а на автора ще бъде наложена забрана за посещение от 1 месец. При повторна проява следва забрана завинаги.
4. Заяждания на расова и етническа основа също не се допускат (виж. т. 3)!
5. Публикации, които по преценка на администрацията съдържат основно реклама, ще бъдат трити, а автора получава едномесечна забрана за посещение.
6. Забранява се публикуването на директни линкове към всякакви торент сайтове, които съдържат филми, музика и материали в противоречие със закона за авторското право на Република България. В тази връзка администрацията не носи отговорност за възможните негативни последствия от използването на информацията и препратките в нарушение на Закона за авторките права или международното право. Администрацията на форума поема отговорност да премахне всеки линк нарушаващ този закон!
7. Всички снимки и материали публикувани във форума от техен автор или носител на авторски права, автоматично стават достъпни за всички потребители на този форум. Всеки потребител на форума може за лични нужди да ползва снимки или материали на друг потребител - автор или носител на авторски права, публикувани във форума, до които е налице свободен достъп във съответния форум, без значение с наличие на регистрация за това или не. Потребител на форума, при желание да ползва в друг публичен форум снимки или материали на автор или носител на авторски права различен от него самия, от съответния форум, където са били първоначално публикувани те от автора им или носителя на авторските права, дава директен линк към мястото, където е публикувана снимката или материала от неговия автор. Публичното, индивидуално ползване от потребителите на даден форум, на снимки или материали от него, без посочване на директен линк към мястото, където вече са били публикувани от своя автор или носител на авторски права, копирането им и публикуването им, или ползването им на публични места, без изричното разрешение на техния автор или носител на авторски права върху тях се забранява, съобразно разпоредбите на ЗАПСП и съставлява престъпление съобразно Глава трета, Раздел VII, чл. 172а и следващите от НК.
8. Администрацията на Форума си запазва правото да предоставя IP адресите на потребители или техните публикации, ако това бъде поискано мотивирано и в съответствие със законите и Конституцията на Република България.
9. Избягвайте нецензурен език, както и нецензурни аватари и подписи. Жаргонен език се допуска в определени граници, но не прекалявайте! Форумът се посещава и от деца!
10. Оплаквания и коментари към администрацията се приемат на e-mail или лично съобщение! Ако бъдат публикувани в основните теми на форума, ще бъдат изтрити.
11. Въвеждането на лични данни в темите на форума не тежи като отговорност на администрацията. При поискване тези данни ще бъдат премахвани на момента.
Заключено

Обратно към “Правила / Rules”